понеділок, 11 липня 2011 р.

Секс-шоп поряд з міськвиконкомом - чи не символічно?

Я просто балдю! Кілька годин тому мені принесли рекламну роздатку нового інтим-бутіка "Амстердам"! Вразило його розташування і вказані графічні орієнтири на схемі: вул. Леніна, відразу поряд з Павлоградським міськвиконкомом, якраз навпроти Дитячого парку!

Вел кам ту "Амстердам"!. Новий секс-шоп відкрився у холі цього
червоного будинку, як раз біля Павлоградського місьвиконкому
(біла споруда праворуч)
 Що це: життя саме натякає на характер наших стосунків з владою? Підказує, аби, прямуючи в ратушу, запасалися любрикантами? Та й сусідство з Дитячим парком також викликає певні асоціації! Словом, хоч смійся, хоч плач!





Зверніть увагу на орієнтири, за якими слід шукати інтим-бутік:
Дитячий парк, місьвиконком і вул. Леніна! 
Вирішив на власні очі пересвідчитись, чи не розіграш, і попрямував до цього нового секс-шопу. Відразу неподалік редакції, біля ТЦ "Гулівер" якийсь молодик тицьнув мені такий самий флаєр з координатами "Амстердаму". Тому не заблукав і за 2-3 хвилини вже заходив у колишній осідок радянських страхувальників, перепрофільований у торгівельно-офісний центр. Там прямо у фойє, де колись була аптека, побачив той самий "бутік".

Всередині порожньої крамнички - стандартний набір відповідних товарів. А в куточку зіщулилася дівчина, сполохана моєю появою. Мабуть, побачила першого відвідувача... З почином тебе, мала!

Аби не лякати юну консультантшу, довго не затримувався - хай поступово звикає до нового місця роботи.
А місцинка, й справді, "блатна".

Як би там не було, а виходить так, що влада наша, навіть несамохіть, наближає до себе наші потреби! Ось так!

Немає коментарів:

Дописати коментар