вівторок, 2 листопада 2010 р.



Нищівна поразка мера-регіонала сильноукраїнцеві


Мер-регіонал Павлограда Володимир Куклін зазнав нищівної поразки на місцевих виборах. Він набрав, за попередніми даними, менше 16% голосів виборців. Переможцем став представник "Сильної України" Іван Метелиця (зображений на фото) з понад 47% голосів. І це у цитаделі ПР - столиці Західного Добасу!


До речі, І. Метелиця очолював Павлоград з 1994 по 2006 роки. І відзначався своєю поміркованістю, толерантністю до інакодумців. Демократична атмосфера у місті сприяла й розвиткові бізнесу і залученню нових інвесторів у економіку Павлограда. І саме новонароджений бізнес у значній мірі врятував Павлоград від деградації, яку зазнали шахтарські міста Центрального Донбасу.


Тож на тлі колишнього директора шахти В. Куліна з його авторитарними замашками і зневагою до простих людей І. Метелиця виглядає рафінованим лібералом і демократом (але, зазначу, це тільки на тлі регіонала Кукліна). Тож мешканці сподіваються від нового-старого мера відродження місевої економіки і повернення інвестиційної привабливості Павлограда, яку В. Куклін за 5 років свого правління буквально знищив.

Щодо Павлоградської міськради, то за багатомандатним округом (це поки що попередні дані) потрапили представники 5 партій - ПР, СУ, "Батьківщини", КПУ та ЕКО +25. Тож тігіпківці можуть святкувати.

Докладніше про результати місцевих виборів у Павлограді читайте завтра, 3 листопада на сайті "Популярних Ведомостей": www.pv-gazeta.dp.ua

Немає коментарів:

Дописати коментар