четвер, 4 листопада 2010 р.


Спочатку спалили опудало Азарова, а нині - страйк!

Нарешті! Впізнаю старий наш добрий Павлоград, вільнолюбних мешканців козацького міста у махновських краях! Спочатку тутешні підприємці спалили опудало Азарова (http://bit.ly/br3l3U), а згодом, тобто сьогодні, і застрайкували.

Що й казати - молодці! Сьогодні зранку Центральний ринок Павлограда не впізнати: майже усі ятки зачинені, а торгові ряди порожні. Підприємці мітингують. Причина - політика влади щодо малого бізнесу і, звичайно ж, у зневажливому ставленні вже колишного (після нинішніх виборів) мера-регіонала Володимира Кукліна до місцевих підприємців та й узагали до посполитих. Володимир Юрійович зазнав катастрофічної невдачі, набравши лише 15 з копійками відсотків
(дивись попередній пост).

Нарешті Павлоград прокидається. А вдача у тутешніх людей крута. Досить згадати піший похід наших шахтарів на Київ. А ще раніше - страйковий рух гірників, який остаточно зруйнував радянську імперію. Саме тому з павлоградцями влада часто-густо загравала і дозволяла значно більше, ніж в інших містах і місцях України. Але з пояавою у мерії та міськраді регіоналів, а донецького бізнесу в місцевій економіці павлоградців неначе підмінили. Почувалися безпорадними і безсилими. Ще недавно бунтівні шахтарі та їхні галасливі профспілки, потрапивши під донецьких, замовкли і здиміли з громадського життя Західного Донбасу. Але тепер прорвало в іншому місці. Отже "наша песенка еще не спета!"

P.S. Цікаво, що покажуть центральні телеканали? Принаймні ТРК "Україна" тут уже засвітилася.

Немає коментарів:

Дописати коментар